miercuri, 21 mai 2025
Contactați-ne
Case-Vis.ro
  • PROIECTE DE CASE
  • CASĂ ȘI GRĂDINĂ
  • DESIGN INTERIOR
  • CASE DE VIS
  • IDEI PRACTICE
  • SOCIAL
  • DIVERSE
Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • PROIECTE DE CASE
  • CASĂ ȘI GRĂDINĂ
  • DESIGN INTERIOR
  • CASE DE VIS
  • IDEI PRACTICE
  • SOCIAL
  • DIVERSE
Nici un rezultat
Toate rezultatele
Femina.ro
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Nu e o glumă! Cât costă un meniu cu supă, mămăliguță cu brânză și desert la pensiunea lui Nicolai Tand de la Asia Express

Nu e o glumă! Cât costă un meniu cu supă, mămăliguță cu brânză și desert la pensiunea lui Nicolai Tand de la Asia Express

Nu e o glumă! Cât costă un meniu cu supă, mămăliguță cu brânză și desert la pensiunea lui Nicolai Tand de la Asia Express

Nicolai Tand este unul dintre bucătarii de renume din România. Acesta nu mai are nevoie de nicio prezentare, căci se află de ani buni în lumina reflectoarelor și talentele sale culinare sunt bine cunoscute. Celebrul chef este as în bucătăria modernă și îi impresionează pe clienții restaurantului său cu preparate care mai de care mai sofisticate. Însă, bucătarul nu a uitat nici de preparatele românești, iar la pensiunea sa din Maramureș îi așteaptă pe turiști cu bucate tradiționale, precum celebra mămăliguță cu brânză. Cât costă o porție?

Nicolai Tand este foarte atașat de locul în care s-a născut și nu a uitat niciodată de unde a plecat. În comuna Rozavlea, acolo unde a fost numit cetățean de onoare, celebrul bucătar și-a deschis o pensiune, care îi invită pe turiști să descopere frumusețea locului și să se conecteze cu natura. Casa ridicată de concurentul Asia Express și soția sa este una primitoare, iar cei care își doresc să petreacă aici câteva nopți pe lângă peisajele de vis se pot bucura și de tot felul de preparate tradiționale.

Vezi și...

Ce crede Oana Roman despre calvarul prin care trece Adriana Bahmuțeanu, după moartea lui Silviu Prigoană: „Mai puțin zgomot ar fi bine”

Ce crede Oana Roman despre calvarul prin care trece Adriana Bahmuțeanu, după moartea lui Silviu Prigoană: „Mai puțin zgomot ar fi bine”

Nu au luat 30.000€! Ce bonus au primit Nicolai Tand și Sorin Brotnei, de fapt, pentru că au câștigat Asia Express 2024

Nu au luat 30.000€! Ce bonus au primit Nicolai Tand și Sorin Brotnei, de fapt, pentru că au câștigat Asia Express 2024

Așa cum spuneam, Nicolai Tand este foarte legat de locul în care s-a născut, iar de ceva timp a pus aici pe picioare o mică afacere. Bucătarul și soția sa au construit o pensiune, iar turiștii sunt primiți cu brațele deschise aici. Casa ridicată de cei doi este una micuță și cochetă, cu trei dormitoare și este dotată cu tot ce trebuie. Turiștii care ajung aici se pot bucura de o priveliște ce îți taie respirația, mai ales în perioada iernii, dar și de un meniu delicios.

Printre preparatele pe care Nicolai Tand le servește la presiunea sa se număra și celebra mămăliguță cu brânză, un produs iubit de către români. Ei bine, cei care vor ajunge la pasiunea din Maramureș și vor să se bucure de acest preparat, trebuie să știe că acesta se servește doar la meniu, alături de o supă și un desert. Iar pentru toate aceste bunătăți turiștii trebuie să scotă din buzunar doar 55 de lei.

„Mămăliguța cu brânză se vinde la meniu împreună cu o supă și cu un desert. Totul costă 55 de lei”, au declarat apropiați ai lui Nicolai Tand, potrivit click.ro.

Pentru cei care apreciază un preparat cum este mămăliga cu brânză, Nicolai Tand a venit cu o rețetă îmbunătățită, de mămăligă în straturi, care înglobează mai multe gusturi și este foarte ușor de preparat.

„Aveți nevoie de mălai, slănină, brânză de burduf și de cașcaval. Mod de preparare: Se pune apa la fiert, cu sare, se pune mălaiul în apa clocotită și se prepară mămăliga, apoi se trage slănina la tigaie. Separat, într-o tigaie mai înaltă, se pun, în straturi: brânză, cașcaval ras, puțină grăsime de la slănină prăjită și mămăligă. Peste tot, se mai pune slănină prăjită, după care se ține la cuptor, preț de zece minute”, spune Nicolai Tand.

ShareTweetPin
Articolul precedent

A început Postul Crăciunului 2024! Ce trebuie să facă toți credincioșii astăzi

Urmatorul Articol

Sorin Bontea a rupt gura târgului cu această rețetă! Dă clasă oricărei gospodine!

Articole Similare

Câți bani primesc, de fapt, Sorin Brotnei și Nicolai Tand, câștigătorii Asia Express, din marele premiu! Cât reține statul
Timp Liber

Câți bani primesc, de fapt, Sorin Brotnei și Nicolai Tand, câștigătorii Asia Express, din marele premiu! Cât reține statul

Tobă de casă din ciolan și urechi de porc
Timp Liber

Tobă de casă din ciolan și urechi de porc

Rugăciunea către Sfântul Antonie: Protecție împotriva farmecelor și blestemelor
Timp Liber

Rugăciunea către Sfântul Antonie: Protecție împotriva farmecelor și blestemelor

Cozonac pufos fără frământare – De Salvat – Cea mai bună rețetă pentru gospodinele noastre
Timp Liber

Cozonac pufos fără frământare – De Salvat – Cea mai bună rețetă pentru gospodinele noastre

Urmatorul Articol
Sorin Bontea a rupt gura târgului cu această rețetă! Dă clasă oricărei gospodine!

Sorin Bontea a rupt gura târgului cu această rețetă! Dă clasă oricărei gospodine!

Articole Populare

Sorin Bontea a rupt gura târgului cu această rețetă! Dă clasă oricărei gospodine!
Timp Liber

Sorin Bontea a rupt gura târgului cu această rețetă! Dă clasă oricărei gospodine!

N-ai mai mâncat gogoși pufoase și gustoase de când erai la mama acasă? Acum le poți face tu, după o...

Citeste mai multDetails
ROL.ro

© 2025 case-vis.ro | Contact

  • Ortodoxia
  • fasterup.com
  • femina.ro
  • travel.ro

  • Termeni si Conditii
  • Informatii Cookies
  • Politică de Confidențialitate
  • ANPC

Urmariti-ne

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Acasa
  • Contact
  • Informatii Cookies
  • Politică de Confidențialitate
  • TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE
Contactați-ne

© 2025 case-vis.ro | Contact

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii aici