Vecinii l-au crezut nebun, când au văzut ce face, dar a fost singurul care și-a ferit casa de inundații și de uragan. Bravo lui! Câtă imaginație!

În statul Texas, din SUA, Randy Wagner a făcut o împrejmuire de protecție, un baraj în jurul gospodăriei. Toată lumea l-a crezut nebun, până când a început să plouă torențial, odată cu venirea uraganului Harvey. Atunci lucrarea sa și-a dovedit eficiența.

Wagner a construit un baraj ingenios, Aqua Dam, care nu este altceva decât un furtun imens umplut cu apă. care a reprezentat o barieră în jurul proprietății sale.

„Toţi râdeau de mine, ştiu asta. Toţi credeau că sunt nebun. Mi-am asumat toate vorbele lor şi ironiile. Acum însă le-am dovedit că am avut dreptate şi toţi au rămas cu gura căscată”, a declarat Wagner.

CITESTE SI: Îți vine să crezi că în casa asta încap trei dormitoare, un living, o bucătărie și o baie? Paul și-a construit cea mai frumoasă locuință de doar 150 mp, iar ferestrele și ușa nici măcar nu sunt simetrice! Când vei descoperi motivul, vei rămâne fără cuvinte!