Toată lumea o adoră pe micuța prințesă Charlotte, dar nimeni n-a știut până acum ce se ascunde în camera ei! Alții nici nu visează la așa ceva!

Prințesă fiind, e clar că Charlotte, fiica prințului William și a lui Kate Middleton, are tot ce își poate dori un copil. Asta, chiar dacă părinții ei încearcă să nu o răsfețe și să-i ofere o copilărie normală.

Totuși, camera ei de la Palatul Kensington e plină de jucării. E, practic, ”visul oricărei fetițe”, a povestit o sursă. ”Jucăriile ei valorează o avere”, a mai spus acesta.

”E încă mică, dar Charlotte are lucruri pe care majoritatea adulților pot doar să și le dorească. Are cele mai scumpe jucării! Char are totul!”, a mai spus sursa, amintind că micuța cu o personalitate mai mare ca ea are și norocul de a merge la una dintre cele mai prestigioase grădinițe din Londra.

Casă pentru păpuși de un milion de dolari
În marea de jucării a prințesei în vârstă de 3 ani se află și o casă pentru păpuși, în valoare de un milion de dolari. Prințesa schimbă zilnic rochițele păpușilor, ghidându-se chiar după propriile haine.

În plus, rearanjează periodic camerele în miniatură, dovedindu-se extrem de inventivă.

Casa păpușilor nu e o achiziție nouă, ea aflându-se în zestrea familiei regale britanice de generații. Prin urmare, valoarea ei e cu atât mai mare.

În plus, în dressingul ei sunt numai haine de marcă, de la branduri celbre. ”E unul dintre cei mai norocoși copii din lume. Viața ei e un basm total!”, a mai declarat sursa.

Adoră să doarmă peste noapte la Gan – Gan
Când nu se joacă cu păpușile, Charlotte adoră să o viziteze pe străbunica ei, regina Elisabeta. ”Să doarmă peste noapte la Gan – Gan (cum a poreclit-o pe regină – n. red.) e una dintre distracțiile ei favorite.”

Între monarhul în vârstă de 92 de ani și fetița de 3 ani e o legătură foarte strânsă, cele două împărtășind o pasiune comună: dragostea pentru animale. Cum amândouă adoră caii, când vine în vizită, Charlotte adoră să meargă cu străbunica ei să salute animalele. Iar recent, a început să ia cursuri de călărie. Regina Elisabeta e cea care a adus această tradiție în familie, ea călărind chiar și la această vârstă.