Proiecte de casă la țară cu bani puțini. 3 locuințe mici și frumoase în care vei trăi viața la care ai visat!

Casele trebuie să răspundă, mai întâi de toate, nevoilor practice ale proprietarilor. Indiferent că vorbim de suprafeţe mai mari sau mai mici, de case cu etaj sau fără, ele sunt spaţiul încare ne împlinim din punct de vedere spiritual. Şi care loc este cel mai potrivit pentru o astfel de reîntregire sufletească dacă nu ţară, acel spaţiu încă nealterat în care ne recincarcam bateriile? Din acest motiv, am ales câteva proiecte de case la ţară pentru a va inspiră în alegerea cea mai bună.

Începem cu o casă mică, tip bungalow, în stil american. Acest proiect a primit distincţia cea mai bună casă mică a anului 2013 decernat de revista Fine Homebuilding care i-a apreciat designul ingenios care o face să fie mult mai spaţioasă decât pare şi o integrează perfect în mediul înconjurător. Casă are două dormitoare şi un living spaţios în care este inclusă şibucătăria şi este înconjurată pe două lături de o terasă generoasă, parţial acoperită. Deşi pare din exterior o locuinţa simplă de la ţară, casă este una eficientă din punct de vedere energetic, bine izolată termic şi cu panouri fotovoltaice pe acoperiş.

Următorul exemplu din seria proiecte de case la ţară este tot o locuinţa mică. Aşa cum şi designerii o spun pe site-ul de prezentare, lucrurile bune vin în ambalaj mic. Locuinţa, deşi unacompactă, afişează o personalitate aparte prin designul exterior şi acoperişul cu formă specială şi răspunde nevoilor celor cu o parcelă mică de teren, chiar şi la oraş. Casă are ferestre largi pentru lumina naturală din plin şi, deşi din exterior nu o arată, un interior generos: un living, o bucătărie şi un dormitor la parter şi două dormitoare la etaj.

Al treilea model de casă la ţară este casă Brânduşa, care atrage prin proporţiile sale frumoase şi imaginea romantică, fiind un proiect de casă pentru o familie de trei persoane sau o casăde vacanţă unde să va petreceţi timpul liber, potrivit descrierii făcute de arhitecţi. Cuprinde o camera de zi vitrată, luminoasă, 2 dormitoare, o bucătărie şi o baie. Casă Brânduşa este, pe scurt, un proiect de casă parter care reuşeşte să răspundă tuturor cerinţelor şi nevoilor de spaţiu şi confort.

Surse: Houseplans.com, Eplans.com, Catalogdecase.ro