Pentru a afla totul despre femeie, trebuie să o vezi dormind

Probabil nu știi, însă chipul femeii se schimbă foarte mult în timpul somnului. Și redă totul despre stăpâna lui. Una dintre prietenele mele, noaptea, pur și simplu se transforma. Îi priveam profilul și mă gândeam: oare ce-mi spune asta? Că este dominantă și dură? Dar nu, ziua era atât de blândă, atât de jucăușă cu mine. Misterul profilului ei l-am descoperit aproximativ după trei luni.

Atunci când prietena mea a simțit că sunt complet în mâinile ei – a devenit brusc dură și dominantă. De abia reușeam să-i fac pe plac. Și jumătate de an eram un fel de asistent, secretar, carte de credit. Ea ordona – eu îndeplineam. Până când ”m-am trezit” și ne-am despărțit. Și aș fi putut ghici totul mult mai devreme, când am văzut-o prima oară dormind. M-aș fi scutit de toate prostiile astea.

Explicația este simplă. În somn, scoatem din captivitate toți demonii, fața noastră devine adevărată. Nu avem control asupra ei și ea spune tot adevărul despre noi. Uneori, un adevăr neplăcut. În special, despre femei. La bărbați mușchii feței sunt mult mai puternici, iar la femei sunt moi, supli, dinamici. Femeia adormită – este o femeie adevărată.

O altă prietenă, se încrunta întotdeauna în somn. Nu, ziua era normală, veselă, însă noaptea se încrunta. Atunci am întrebat-o direct: ești bine, nu ai probleme în viață? Și brusc a început să vorbească. Avea atât de multe probleme, pur și simplu nu simțea nevoia să mă deranjeze cu ele. Și-a rezolvat problemele treptat. Și a încetat să se încrunte în somn. A început să arate ca o nimfă lipsită de griji și era foarte frumoasă, o admiram noaptea.

Îi sfătuiesc pe toți bărbații să privească chipul noilor prietene. Veți înțelege imediat totul despre ele. În același timp, vă veți verifica sentimentele.

Dacă doarme ciufulită, drăguță, ca un copil fericit – cum să nu te îndrăgostești de ea? Iar dacă fața ei nu are nicio umbră de emoții, are o față de piatră – acesta este un simptom alarmant. Poate că și-a injectat prea mult botox sau poate că e un om rece. Simți pentru ea ceva când este așa? Puțin probabil. Dacă doarme cu fața crispată, dacă nu poți afla nimic – bărbatul va deveni nervos: cine este aici? Și e mai bine să fugi de ea imediat. Este o femeie periculoasă.

Și femeilor le voi da un sfat. Rugați pe cineva apropiat să vă fotografieze când dormiți. Mama, o prietenă, sora. Sunt sigur: majoritatea dintre voi nu vor fi încântate de expresia feței. Da, imaginea poate fi înspăimântătoare. Acest lucru înseamnă că trebuie să lucrați cu voi, să vă îmblânziți demonii. Totul se supune antrenamentelor, inclusiv și demonii care ne stăpânesc expresia feței.

Să fii frumoasă în somn, și asta este o artă…