Octombrie vine cu o ofertă de nerefuzat! Apartament cu 2 camere în ansamblul rezidențial Global City la un super preț!

Bucura-te de liniste, confort si siguranta intr-o locatie excelenta!
Octombrie vine cu o oferta de nerefuzat! 2 CAMERE in ansamblul Ansamblu Rezidential GLOBAL CITY RESIDENCE MIHAI BRAVU.

la un SUPER PRET €69.500 + TVA 5% .

Rezerva-l ACUM! 0786.700.901

Ansamblul rezidential Mihai Bravu este compus din 3 tronsoane (blocuri) cu acelasi regim de inaltime, cu apartamente de 2, 3 sau 4 camere, pe diferite tipuri de compartimentari. Este aproape de metrou, de parcuri, de unitati de invatamant, de centre comerciale.

Proiectul este amplasat pe sos. Mihai Bravu, nr. 451-471, vis-a-vis de  statia de metrou Mihai Bravu , la cca. 7 minute de mers pe jos de Parcul Tineretului.  La doar o statie de metrou distanta se afla Universitatile Titu Maiorescu , Dimitrie Cantemir si Nicolae Titulescu.

In zona exista centre comerciale precum LIDL si Mega Image , dar si mall-uri –Sun Plaza sau Mall Vitan .

Unitatile locative de 2, 3 sau 4 camere , structurate sub diferite compartimentari se adreseaza atat tinerilor cat si familiilor pentru un confort sporit, transformand “casa in acasa” .

Locurile de parcare sunt prevazute atat in subsolul blocului , cat si suprateran , parterul si mezaninul blocului avand destinatie spatiu comercial.

Edificarea ansamblului se va desfasura in etape , astfel primul bloc va cuprinde unitati de 2, 3 si 4 camere si va avea ca termen de finalizare si predare la cheie , a unitatilor locative , primavara anului 2019 .

Cea de-a 2 etapa , cuprinde edificarea celorlalte 2 blocuri , cu termen de finalizare : 2020.

Mai multe detalii AICI!

www.globalcityresidence.ro