Modele deosebite de case pe un singur nivel. Trei exemple moderne

In randurile de mai jos, va prezentam trei modele de case pe un singur nivel, ideale pentru tineri aflati la inceput de drum sau pentru o familie formata din 3 membri. Iata sugestiile noastre:

Primul model de casa are o suprafata construita de 142 metri patrati si una utila de 121 metri patrati. Pretul la rosu este de 20.000 euro, in timp ce pretul la cheie ajunge la circa 67.000 euro. Locuinta dispune de un spatiu open space care cuprinde livingul si diningul, la care se adauga bucataria, baia, precum si o toaleta de serviciu si trei dormitoare.

Al doilea model este o casa cu amprenta la sol de 120 metri patrati si un pret la cheie de aproximativ 68.000 euro. Are un design modern datorita combinatiei de materiale, precum si o impartire practica. Astfel, locuinta de mai jos dispune de trei dormitoare spatioase, fiind potrivita pentru o familie cu unul sau doi copii.

In cele din urma, va propunem o casa de dimensiuni mici, dar foarte cocheta. Astfel, casa are o suprafata construita de 144 metri patrati si o amprenta la sol de 122 metri patrati. In ceea ce priveste costurile, casa are un pret la rosu de putin sub 21.000 euro, in timp ce pretul la cheie ajunge la circa 70.000 euro. Astfel, locuinta de mai jos este ideala pentru o familie formata din 3 sau 4 membri.

Sursa: casepractice.ro, casebinefacute.ro