Mara Bănică intervine în scandalul dintre Codin Maticiuc și familia Clejanilor:

Mara Bănică a intervenit în conflictul dintre familia Clejanilor și Codin Maticiuc prin intermediul unei rețele de socializare, unde a postat un mesaj în stilul cu care ne-a obișnuit. În rândurile așternute, frumoasa jurnalistă l-a etichetat pe cunoscutul blogger, dar și pe Dan Capatos și a explicat cum a ajuns să-i iubească pe Viorica și Ioniță de la Clejani, dar și pe copiii lor.

“«La ce mă gândesc?», mă întreabă Facebookul. La «debate-ul» ăsta: Codin Maticiuc vs Viorică Manole (de la Clejani). Nu e echitabil. Viorica e un talent. Super mare. Românesc. Într-o Românie imperfectă, unde ea și ai ei au reușit. M-am îndrăgostit de ea și de ai ei la nunta unei prietene, unde Dan Capatos era naș. Au făcut un show incredibil. De la spectacolul acela, replicile «silence» și «autentic» au făcut istorie. Codin e un special. (…) când era adolescent cu coșuri, dornic să puncteze, i s-a implementat în cap că e crai. Nu e. E un timid romantico-vagabond cu educație, cultură și suflet. Când «lumile» astea se întâlnesc, poate că ciocnirea naște cutremure de peste 5.8. Codin n-are nevoie de asta, Viorica își apăra pruncul. I-aș spune Vioricăi că și Codin are 37 de prunci. Să-l scuze. Era, poate, obosit. Marga e bună. 🙂 E ok așa?:) PS: la ce mă gândesc?, mă întreabă Facebook-ul… afară de cei doi, la EL. Dar asta e doar povestea mea. 🙂 Să fie pace!;)” este mesajul postat de Mara Bănică pe pagina ei de Facebook.

“Poți să îți aperi copilul și cu diplomație, mai ales că ești o persoană publică, o doamnă nu vorbește așa, Mara!”, “Acum sincer… își apăra pruncul, dar ar trebui să o facă mai elegant. Cât despre Codin Maticiuc, nu a făcut decât să spună adevărul. Ar fi putut să tacă, dar… nu e felul lui… ”, “Băi… să o faci pe una urâtă… în public… îțți trebuie niște defecte, mă… și asta le are sigur. Altfel… (…)” sunt trei dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali ai jurnalistei.

“La mine, doamnele încep cu Monica Lovinescu și se termină la mama” este comentariul pe care i l-a lăsat Mara Bănică fanei care i-a scris primul mesaj.