Ea este cea mai bogată femeie din Marea Britanie! „Milionara secretă” are un conac superb de 2 milioane de lire sterline. Reședința de lux are 5 dormitoare și un labirint spectaculos. Uite cum arată:

„Milionara secretă” Dawn Gibbins-Cox și-a scos la vânzare conacul de la țară pe care l-a transformat într-o reședință dedicată exercițiilor de yoga, la prețul de 2 milioane lire sterline.

Imaginile din interiorul fermei deținute de Dawn Gibbins-Cox, care a devenit celebră în urma unui reality show, au fost publicate de agenția care intermediază vânzarea proprietății.

Conacul cu 5 dormitoare, mai multe dependințe de lux și un labirint spectaculos este localizat în Congleton Edge. Cheshire.

Clădirea este cunoscută sub numele de Blissland / „Tărâm binecuvântat” și a fost adaptată pentru cursurile colective de yoga redate de vedeta britanică.

CITESTE SI: Casa miliardarului Ion Țiriac sfidează orice imaginație! Este cel mai bogat român și trăiește într-un lux imperial!

Situată într-un complex rezidențial din cartierul Băneasa, locuința omului de afaceri este absolut impresionantă, și are un teren de handbal de 800 de metri pătrați.

Ion Ţiriac se află şi în acest an, pentru a patra oară consecutiv, pe prima poziţie a Top 300 Capital, cu o avere estimată la 1,7-1,8 miliarde de euro, în creştere cu 7,6% faţă de anul anterior. Cu siguranță mulți s-au întrebat până acum cum arată locuința miliardarului. Vă spunem noi.

Doar patul în care doarme Țiriac are 16 metri pătraţi şi este tapiţat în totalitate cu piele de elefant.

Este cunoscută pasiunea acestuia pentru vînătoare. În plus, una din băile din apartament este colosală, având 250 de metri pătrați, de cinci ori mai mult ca un apartament de două camere dintr-un cartier muncitoresc din București.

Cum era de așteptat, încălzirea casei se face prin pardoseală, iar electronicele sunt de lux.