Cum poți afla dacă iubita te înșală? Acestea sunt cele 11 semne evidente:

În relații adesea există crize, însă dificultățile sunt diferite – pot fi temporare, dar pot duce și la o ruptură definitivă. Există anumite semne, prin care poți înțelege cu exactitate ce are în suflet și în minte prietena ta și dacă prețuiește relația voastră sau a început demult o relație nouă.

Iată 11 semne că iubita te înșală:

1.Fiecare își trăiește viața lui, interesele voastre nu mai coincid. Fata se întâlnește din nou cu vechii prieteni, iar tu treptat dispari din viața ei.

2. Mereu îți scoate în evidență defectele, nu mai vrea să te accepte așa cum ești. Uneori, în spatele acestei situații se află dorința subconștientă de a-și justifica decizia.

3. Se interesează mereu unde ești. Dar nu te minți – ea face asta cu alt scop, încercând să-și planifice ziua astfel încât să nu o prinzi cu celălalt.

4. Nu o mai interesează ce faci, nu te ascultă când vorbești despre ceva, deja nu o mai interesează toate astea.

5. Se întoarce târziu acasă și nu-ți spune ce s-a întâmplat, de ce a întârziat.

6. Deseori se închide, atât emoțional, cât și fizic. Și acesta este un simptom foarte neplăcut.

7. Are prieteni noi pe care nu vrea să-i cunoști. Acesta este un semn sigur că va face niște schimbări, dar vrea să facă acest lucru treptat.

8. În dormitor lucrurile nu mai merg bine – unul dintre voi și cel mai probabil ea, nu are dorință.

9. Se interesează mai mult de telefon decât de tine. Mereu îl ține alături de ea.

10. Arată mult mai bine și se explică asta prin faptul că așteaptă o nouă întâlnire, ea vrea să fie cât mai atractivă.

11. Dacă ascunde ceva – înseamnă că există un motiv întemeiat pentru asta. Este mai bine să afli acest motiv într-o conversație liniștită, nu merită să duci lucrurile la extreme.