Cum atragi norocul în casă folosind frunze de dafin

Frunzele de dafin sunt extrem de apreciate in bucataria romaneasca. La sarmale, la orez si la alte preparate, acest condiment este nelipsit, iar savoarea data de aceste frunze este inconfundabila. Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru au dezvaluit in cadrul emisiunii „Adevaruri ascunse” de la Antena 3 cum poti atrage norocul in casa cu ajutorul catorva trucuri. „Se iau trei foi de dafin care se ung cu ulei de mandarin. Pe una o pastrezi unde tii banii, in portofel, pe una unde tii banii in casa si pe una la serviciu. Se iau 4 frunze de dafin care se pun sub covorul de la intrare in casa, sub forma de cruce.

Acestea aduc noroc si bogatie. Se leaga cinci frunze de dafin cu o ata rosie. Se spune: „Frunza de dafin care esti crescuta sub razele puternice ale soarelui, te rog sa imi aduci in casa noroc si fericire”. Se agata deasupra usii de la intrare”, a dezvalui Lidia Fecioru.Lidia a prezentat in cadrul rubricii „Leacul zilei” si beneficiile arderii unei frunze de dafin in casa.

„Ceaiul de frunza de dafin este bun pentru sistemul nervos. Putem face ceai, putem sa dam foc in casa unei frunze de dafin, in incaperea unde miroase a mucegai, mobila mai veche, unde sunt musculite, molii, gandaci pentru ca alunga.

Cum se prepara ceaiul din dafin

E si magician al dorintelor noastre. Sa notam pe frunza de dafin o dorinta mica si sa-i dam foc. Sub piatra care sta culcata nu trece apa. Arderea acestor frunze unde sunt copiii cu epilepsie, depresie, este antistres. Se mai pun si in talismanele de dragoste”, a povestit bioenergoterapeutul Lidia Fecioru. „Se pune o frunzulita foarte mica la un pahar de apa. Se pune foarte putin. Ceaiul de dafin are un miros foarte puternic”, a povestit Lidia Fecioru despre cum prepara ea ceaiul de dafin.