Cum arata locuinta Paulei Seling

Paula Seling este una dintre cele mai discrete prezențe de la noi, dar tu știai ce casă frumoasă are? „Mi-am dorit foarte mult o locuință care să mă inspire când compun” Uite ce interior superb are:

Paula Seling este una dintre cele mai discrete prezenţe de la noi. Artista evită să vorbească în public despre viaţa ei privată.

Cu toate acestea, cântăreaţa a arătat, astăzi, la TV, imagini din noua casă, în care s-a mutat împreună cu soţul ei Radu Bucura, omul care o susţine din toate punctele de vedere.

„Să ştiţi că toate decoraţiunilor din casă sunt făcute de Radu, soţul meu, şi de echipa lui. Este foarte priceput în decoraţiuni şi are foarte multă imaginaţie. Acel ceas de pe perete perfect funcţional a fost un pian.

Sursa foto: wowbiz.ro

Mi-am dorit foarte mult o casă care să mă inspire atunci când compun şi până la urmă am reuşit să fac asta şi mă simt foarte bine”, a spus Paula la un post TV .

Sursa foto: viva.ro
Sursa foto: wowbiz.ro

Iubire de liceu

Paula Seling s-a îndrăgostit de cel care avea să-i devină soţ în liceu, iar peste ani, viaţa i-a pus, din nou, faţă în faţă. „Eu l-am cunoscut pe soţul meu când eram în clasa a 10-a. Prima oară când m-am îndrăgostit, scriam scrisori. El a fost primul om care m-a făcut să visez tot timpul. El era la Braşov, eu la Baia Mare. Ne-am întâlnit peste 10 ani în Bucureşti, aveam încă poze cu el. Cum l-am abordat eu, aproape că uitasem, m-am dus la el şi i-am zis: mie imi place de tine, el a ţinut minte chestia asta, ceea ce pe mine m-a amuzat”, declara în trecut, Paula Seling la Antena Stars.

Sursa foto: wowbiz.ro

Când vorbeşte despre familie, Paula Seling are o sclipire în privire. Artista mărturişeşte că părinţii ei sunt modelul după care s-a ghidat în viaţă. Un exemplu de discreţie, modestie şi bunăvoinţă.

Sursa foto: viva.ro
Sursa foto: viva.ro

CITESTE SI: Le mai știți pe fetele de la Bambi? Fosta iubită a lui Cătălin Cazacu și sora ei trăiesc în lux ca niste prințese! „Avem șemineu, iar dulapul l-am așteptat un an de zile” Uite cum arată casa

Raluca și Denisa Tănase, cele două surori de la trupa Bambi și-au deschis ușile casei și le-au arătat fanii cum arată casa în care locuiesc.

Cele două artiste au explicat cine s-a ocupat de amenajarea casei lor.

„Este o casă neterminată. Nu mâncăm aici, mâncăm la părinți, care stau lângă noi. Am o pasiune pentru obiectele vechi, antichități. Auriul este de inspirație venețiană. Avem șemineu. Dulapul l-am așteptat un an de zile. Casa o avem de doi ani de zile, dar abia de un an ne-am mutat”, a explicat Raluca.

Fetele și-au cumpărat, printre altele, un cuier vechi de 75 de ani și diverse alte lucruri vechi.

„Dormim împreună eu și sora mea… Nu suntem genul care să arunce cu banii”, a mai spus Raluca Tănase.