Chiar și dincolo de gratii, Cristi Borcea face bani! Mihaela Borcea este mână de fier, i-a lăsat în grijă un hotel din Olimp, pe care l-a modernizat

Planetele s-au aliniat aşa cum trebuie pentru Cristi Borcea. A ieşit condiţionat din închisoare în urmă cu aproape trei săptămâni (n.r. 2 iulie) şi poate sta liniştit în braţele Valentinei Pelinel, pentru că afacerile-i merg strună. De partea de business se ocupă însă Mihaela, fosta soţie a acţionarului dinamovist.

Chiar şi dincolo de gratii, Cristi Borcea făcea afaceri! Dar nu singur, ci ajutat de fosta lui soţie, Mihaela Borcea. Ei i-a lăsat în grijă cam toate firmele, ultima fiind un hotel din Olimp, pe care l-a modernizat şi care vara asta a şi început să aducă profit. Femeia în vârstă de 48 de ani a controlat cu mână de fier lucrările de renovare ale fostului Hotel Muntenia din Olimp, transformat în Pam Beach Hotel&Spa, iar rezultatele se văd.

Amplasată pe faleză, clădirea a fost renovată în 2012, iar la puţină vreme după a fost preluată de familia Borcea. Recent, Mihaela a investit din nou în hotelul de 15 etaje. Faţada este renovată, iar mobilierul din camere, schimbat. Fosta soţie a acţionarului de la Dinamo este mulţumită şi ea de cum s-au încheiat lucrările.

“Tocmai ce m-am întors de pe Litoral. Eu m-am ocupat şi mă ocup de acest hotel. A ieşit foarte frumos. Între timp, fiul meu cel mare, Patrick, a avut grijă ca lucrurile să meargă bine şi la pub-ul sportiv din Bucureşti, pe care l-a deschis special pentru tatăl lui”, ne-a declarat femeia de afaceri.

Hotelul are o piscină mică şi loc de joacă pentru copii, dar şi două restaurante, unul cu linie de autoservire, ceea ce îl transformă într-un loc căutat de familişti. De altfel, imaginile surprinse de fotoreporterii Click!, în care şi parcarea este utilizată la capacitate maximă, demonstrează că hotelul lui Borcea nu duce lipsă de turişti. Şi nici nu ne mirăm că este aglomerat din moment ce o cameră dublă în weekend costă 230 de lei pe noapte, un preţ mic, am putea spune, pentru un hotel de 3 stele.

“Camerele sunt mobilate simplu, dar arată bine fiind probabil renovate recent. Pat confortabil, vedere la mare şi linişte în hotel. Mâncarea este peste aşteptări la restaurant, la fel şi personalul. Curăţenie este şi în camere, şi la restaurant”, au scris turiştii la recenziile despre hotel, după ce au petrecut un sejur aici.