Case de vis mici pană in 50.000 de euro – 3 proiecte detaliate

Elementul cel mai important atunci cand dorim sa ne construim propria casa de vis este desigur pretul. Pretul caselor de vis diferă in functie de materialele care sunt folosite la constructie si finisaje. Astazi am decis să vă prezentam trei case de vis mici ce au pretul pană in 50 000 de euro.

Prima casă de vis mică are o suprafată de aproximativ 110 m2 si are mansardă. Locuinta are o arhitectură clasică si imbina armonios contraste frumoase si elemente din lemn ce ii dau un aer modern. La parter gasim o bucătarie cu loc pentru servirea mesei, o baie, o camera tehnică si un living din care se poate face accesul către terasă. Le etaj avem două dormitoare ce impart o baie comună. Pretul acestei case este de aproximativ 50 000 de euro.

A doua casa de vis mică de astazi are un singur nivel dar mansardă poate fi amenajată, are o suprafată de aproximativ 110 m2 si un loc pentru parcarea masinii. Locuinta are o baie, o bucătarie, o camera tehnică si două dormitoare. La mansardă puteti amenaja inca un dormitor suplimentar si o baie. Pretul acestei case de vis mici este de aproximativ 48 000 de euro

 

A treia casa de vis mică are o suprafată de aproximativ 117 m2 si elemente superbe de design din lemn ce ne atrag imediat atentia. Locuinta are la parter o baie, o camera tehnică si o bucătarie. La etaj gasim 3 dormitoare din care unul are acces către balcon. Pretul acestei case de vis mici este de aproape 50 000 de euro.

Ce parere aveti despre aceaste trei case de vis mici? Care dintre aceste case de vis mici vă place mai mult sau care credeti că se potriveste mai bine familiei dumneavoastră? Ce credeti că ii lipseste sau ce ati mai adauga la ea? Asteptam părerile voastre in rubrica de comentarii. Daca v-au plăcut aceste case de vis mici vă invităm să le distribuiti si prietenilor vostri de pe facebook. Vă multumim pentru că ne urmăriti.

Sursa: tromar.com.pl,  homewatch007.blogspot.ro, z500.ee