Case de vis mici cu doua dormitoare – 3 proiecte detaliate

Pentru că locuintele mici sunt la modă datorită costurilor scazute, astazi vă prezentam trei astfel de case mici unde cheltuielile pot fi tinute sub control datorită suprafetei lor.Prima casă de vis mică are o suprafată de 75 m2 si este ideală unei familii cu 3-4 persoane. Avem o sufragerie spatioasă cu loc pentru servirea mesei, o bucătarie, o baie, o camera tehnică pentru centrală sau depozitare si două dormitoare. Obloanele exterioare din lemn dau o notă eleganta acestei case de vis mici si ajută la păstrarea temperaturii vara.

A doua casă de vis mica de astazi atrage imediat privirea datorită pietrei naturale cu care sunt placati stalpii casei si a lemnului cu care se imbină perfect. O locuintă cu o arhitectură rustică si modernă de aproape 80 de m2 ce are un living spatios cu acces catre terasă exterioară, un loc pentru servirea mesei, o bucătarie si două dormitoare ce impart aceeasi baie comună.

A treia casă de vis mică are un pod in care se poate circula de 30 de metri pătrati, o suprafată utilă de aproximativ 100 de m2 si atrage imediat privirile datorită arhitecturii moderne pe care o are. Este o casă de vis mică si foarte comfortabilă, modernă, elegantă, utilată complet si foarte usor de intretinut. Găsim o foarte bună compartimentare a zonei de zi astfel: in centru o sufragerie mare cu semineu, o bucătarie cu loc pentru servirea mesei, o baie, o cameră tehnică pentru centrală sau depozitare si două dormitoare de aproximativ 14 m2. Locuinta a fost proiectată cu sistem solar pentru incălzire si este ideală unei familii cu 3-4 persoane.

Ce părere aveti despre aceaste trei case de vis mici? Care dintre aceste proiecte de case mici vă place mai mult sau care credeti ca se potriveste mai bine familiei dumneavoastră? Ce credeti că ii lipseste sau ce ati mai adauga la ea? Asteptăm părerile voastre in rubrica de comentarii. Daca v-au placut aceste case de vis mici vă invitam să le distribuiti si prietenilor vostri de pe facebook. Vă multumim pentru că ne urmvriti.