Casă de vis cu piscină, construită pe structură modulară, cu suprafață de 141 m²

Pentru că vrem să vă starnim curiozitatea si să vă recomandăm cele mai bune solutii, astăzi vrem să vă atragem atentia asupra unui nou proiect cu o solutie de ultima generatie pe o structură din beton cu dimensiuni modulare.

Volumul are o formă geometrică patrulateră, cu zone de plin-gol ce ajută să rupă monotonia compactă si dă un aspect dinamic casei de vis.

Datorita terenului limitat, varianta constructiei a fost proiectată cu un parter de 83,58 mp si o mansardă de 57,64 mp.

Activitatile zilnice au fost atribuite parterului si compuse astfel incat să diminueze circulatiile intre camere.

Vestibulul are acces direct către garaj, din hol avem o baie de serviciu, si o camera secundară ce poate fi transformată in birou sau camera de oaspeti.

PARTER 83,58 m²
1. Vestibul 4.75
2. Hol 2,04
3. Baie 3,01
4. Birou 8,09
5. Bucătărie 8,50
6. Living-Dining 28,44
7. Scari 1,96
8. Depozitarea 2.11
9. Garajul 16.99
10.Spatiu tehnic 7,69

MANSARDA 57,64 m²
1. Intrarea și scări 10,92
2. Dormitor 14.90
3. Baie 4,73
4. Dormitor 10,44
5. Uscator 2,70
6. Dormitor matrimonial 11.21
7. Dressing 2,74

Zona de zi are un design atractiv pentru că are in compunerea sa livingul, sala de mese si bucătăria dand un efect de spatialitate incăperii.

 

Prin folosirea repetată a ferestrelor vitrate, zona de zi capată luminozitate si are o vedere amplă către spatiul exterior unde găsim o terasă exterioară confortabilă.

Zona de noapte găzduieste două camere pentru copii, un dormitor matrimonial cu dressing propriu si două bai utilate complet, accesibile din hol.

Fiind o zonă alocată odihnei si relaxarii, camerele au fost amenajate in tonalitati inchise, cu ferestre reduse ca dimensiuni, si mobilate sa creeze tot confortul necesar familiei.

Exteriorul are avantajul proiectarii a două registre ce devin separate prin tratarea diferita a finisajelor.

Parterul are un constructie un soclu rezistent si tencuială fină aplicată peretilor, iar mansarda este tratată cu placare din lemn aparent care poate fi ales in diferite variante, acoperisul fiind propus din ceramică in culoarea pe care o doriti.

Casa de vis a fost proiectată cu scop practic incat să deservească nevoilor unei familii tinere de 3-4 membri. După expertiza noastră, această locuintă este o sugestie estetică superbă si atractivă, atat ca amplasament dar si costuri de intretinere, functiuni si panoramă.

Varianta “la cheie cu toate finisajele superioare incluse ” a unei astfel de case (nu include costul terenului si a mobilierului) poate fi estimată la prețul de 86.400 euro, aproximativ 613 euro/mp .Fotografiile au rolul de a vă inspira.

Ce părere aveti despre această casă de vis pe ? Ati locui in ea ? Ce credeti că ii lipseste acestei case de vis sau ce ati mai adăuga la ea? Asteptăm părerile voastre in rubrica de comentarii. Dacă v-a placut această casă de vis vă invitam să o distribuiti si prietenilor vostri de pe facebook. Vă multumim pentru că ne urmăriti!