Casa de vis cu arhitectura moderna in suprafata de 115 mp

Ce stil arhitectural va atrage cel mai mult atentia? Avand in vedere ofertele pietii, tendinta se indreapta catre stilul modern completat de elemente clasice. Proiectul de astazi este o combinație între tradiție, modernitate și eleganță cu atenție la proporții și estetica. O casa conceputa sa ofere eficienta practica si economica.

Designul exteriorului este remarcabil prin alegerea unor forme geometrice simple tratate cu finisaje discrete in tonalitati dechise si neutre de crem, alternate cu suprafete din lemn natural.

Observand doar exteriorul si volumul, modernitatea casei de vis a fost creata prin cele doua registre parter-mansarda si din planul compact patrulater intregit de acoperisul inalt in doua ape.

Intrarea este pozitionata central pe fatada casei, reprezentata print-un vestibul primitor cu un acces secundar catre garaj si o deschidere catre holul principal din care se ajunge catre scarile mansardei.

Scari din hol, în funcție de cerinte, pot fi deschise la camera de zi crescând astfel spațiul de viață și care compune o perspectiva arhitecturala interesanta. Bucataria completeaza spatiul deschis al livingului prin proiectarea unui perete glisant si este dotata cu o camara.

PARTER   67,3 m²
1 Vestibul – 4,88m²
2. Hol – 4,86m²
3. Bucătărie – 7,95m²
4. Camara – 1,76m²
5. Living + Sala de mese – 22,70m²
6. Cameră / birou – 9,44m²
7. Baie – 3,49m²
8. Dressing / Depozitare – 5,95m²
9. Spatiu tehnic – 6,19m²
10.Garaj – 32,60m²

MANSARDA   47,7 m²
1. Hol – 6,82m²
2. Dormitor – 11,15m²
3. Dormitor – 14,26m²
4. Dormitor- 8,45m²
5. Baie – 6,95m²
6. Camera – 20,90m²

Parterul dispune si de un birou cu acces din hol care poate fi transformat in camera de oaspeti. In mansarda s-a acordat atentie deosebita confortului si aspectului proportional al celor trei dormitoare, cat si spatiului destinat baii multifunctionale.

Interiorul a capatat un stil modern si a fost decorat cu materiale de finisaj discrete, si mobilat in stil retro cu elemente de mobilier clasice si elegante, prin combinatii de culori neutre.

Casa este de vis cu mansarda se potriveste perfect pentru o familie tanără de 3-4 membri, iar avantajul este că poate fi adaptată fără garaj, pe care il puteti construi pe viitor in cazul necesitatii, avand o suprafata de 115 mp fara constructia garajului.

Varianta “la cheie cu toate finisajele superioare incluse ” a unei astfel de  construcții (nu include costul terenului si mobilierul) poate fi  estimată la prețul de 78.775 euro, aproximativ 685 euro/mp . Fotografiile din interiorul casei au rolul de a vă inspira în decorarea viitoarei case. Rolul articolului este de a vă oferi o sursă de inspirație.Dacă doriti să achizitionati proiectul complet al acestei case sunati la 0753-356-576 – arhitect Radu Serbănescu.

Ce parere aveti despre aceasta casa de vis ? Pozele au rolul de a va inspira ! Ati locui in ea ? Ce credeti ca ii lipseste sau ce ati mai adauga la ea? Asteptam parerile voastre in rubrica de comentarii. Daca v-a placut aceasta casa de vis va invitam sa o distribuiti si prietenilor vostri de pe facebook. Multumim pentru ca ne urmariti .