Casă de vis contemporană cu garaj si o suprafată de 143 m²

Astăzi v-am pregătit un proiect de casă de vis modernă ce poate fi adaptată la viitoare schimbari pe partea de design si arhitectură. Această casă de vis contemporană poate satisface cerintele unei familii de cinci membri fiind incăpătoare si desfasurată pe o suprafată largă .

Proiectul a fost conceput ca un sistem compact pe parter si mansardă cu un garaj pentru două masini. Constructia are un aspect arhitectural unic si intruneste calitatile unei case de vis primitoare. Dacă exteriorul este definit prin linii si forme simple in culori neutre de gri, cu accente calde ale tamplariei si acceselor, interiorul va schimba cu totul perceptia.

Amenajarea acestuia da armonie, echilibru si sentimentul de camin. Au fost folosite tonalitati calde de crem si pastel, atat pentru pereti, parchetul din lemn cat si pentru mobilier realizandu-se un tot unitar. Din punct de vedere al planurilor, casa de vis a fost bine structurată si practică, cu un parter de 143,2 mp din care fac parte activitatile cotidiene.

– PARTER 143,2 m²
-Living 30,4 m²
-Spatiu tehnic. 7,7 m²
-Baie 6,1 m²
– Dormitor 19,0 m²
– Dressing de 2,4 m²
– Birou 11,6 m²
– Hol 6,2 m²
– Hol principal 8,4 m²
– Vestibul 4,6 m²
– Bucătărie 13,8 m²
– Garaj 33.1 m²

– MANSARDA 133,1 m²
– Hol 12,9 m²
– Baie 7,5 m²
– Dormitor 19,5 m²
– Dormitor 17,2 m²
– Dormitor 11,7 m²

Garajul se compune in structura casei si are un acces interior direct. Din vestibulul de la intrare putem observa circulatia verticala a scărilor , iar lateral avem o deschidere amplă către zona de zi formată din living, locul de luat masa si bucataria deschisă.

Efectul este incredibil deoarece adancimea este mare si dă impresia de salon mai ales că in continuarea acestora avem o terasă amenajată cu o pergola din lemn care poate fi accesorizata cu plante si care este locul ideal de relaxare pe timpul verii .

Tot la parter dispunem de o baie de serviciu, un spatiu tehnic, un birou si un dormitor matrimonial cu baie proprie. La mansardă proiectantii au luat in calcul posibilitatea modificarii incăperilor, mai ales că suprafata acesteia este de 133,1 mp.

Propunerea lor a fost pentru o baie comuna si trei dormitoare spatioase, modificarile pot fi readaptate in functie de nevoile familiei. Băile au fost tratate cu ceramică si mobiler de calitate in culori reci. Această casa de vis contemporană este o solutie foarte ingenioasa ca si design al constructiei. Fatadele compun un volum echilibrat iar amenajarea spatiul verde este de dimensiuni mici pentru a scoate in evidenta arhitectura constructiei.

Din prezentare reiese o casă de vis foarte primitoare, ideala unei familii numeroase. Pretul estimativ al acestei case de vis contemporane este de 74.000 euro, aproximativ 517 euro/mp construit cu toate finisajele. Ce părere aveti despre această casă de vis contemporana? Ati locui in ea? Ce credeti că ii lipseste sau ce ati mai adauga la ea? Asteptăm părerile voastre in rubrica de comentarii. Daca v-a plăcut aceast proiect de casă de vis contemporană vă invitam să o distribuiti si prietenilor vostri de pe facebook. Vă multumim pentru că ne urmăriti.

 

 

sursa z500.pl