Bianca Dragusanu și Victor Slav s-au împăcat

Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu, dar au rămas buni prieteni, de dragul fetiței pe care o au împreună, Sofia. Blondina a mărturisit că se întelege foarte bine cu tatăl copilului, iar micuța nu le simte lipsa niciunuia dintre ei, deoarece sunt prezenți amândoi în viața ei.

„În momentul actual, eu cu Victor suntem în relaţii bune. Chiar dacă ne-am despărţit, am rămas prieteni. Sofia, fetiţa noastră, are deja o personalitate foarte puternică şi ne mândrim amândoi cu asta, îşi alege singură rochiţele, cred că deja ştie ce vrea. Am văzut că îi place să stea foarte mult timp pe scenă, lucru care mă bucură. În rest, eu sunt foarte bine, sunt o persoană activă, nu mă plictisesc, aşa că nu am timp să stau să despic firul în patru‘, a povestit vedeta pentru Click.ro.

Bianca Drăgușanu și frumoasa ei soră nu au rezistat prea mult în cursa “Asia Express” de peste 4.000 de km prin Sri Lanka și India, iar cea dintâi a fost penalizată pentru că a făcut tot ce i-a trecut prin minte. Șefii de la Antena 1 au hotârât să-i scadă din onorariul fabulos – suma vehiculată pentru aventura ei pe “Drumul Elefantului” a fost în jur de 50.000 de euro. Surse din proiectul îndrăzneț au dezvăluit că i s-ar fi redus contractul la jumătate, iar asta înseamnă că ar fi încasat aproape 25.000, titrează wowbiz.ro.

Deocamdată, fosta soție a lui Victor Slav nu poate oferi multe amănunte despre experiența ei la “Asia Express”, însă, în viitorul apropiat se va afla dacă dezvăluirile-bombă în legătură cu banii primiți pentru participarea sa la emisiunea de la Antena 1 sunt adevărate.