Betty Salam, criticată dur după ce a îmbrăcat o rochie albă cu decolteu generos

Betty Salam a răbufnit în public, după ce a primit mai multe critici, pentru că a ales să nu își pună sutien la rochia sexy și provocatoare pe care a purtat-o noaptea trecută la un eveniment. Tânăra mămică și-a făcut apariția la o petrecere cu ștaif la brațul soțului ei, Cătălin Vișănescu.

Betty Salam, dar și soțul ei au postat fiecare poza de album realizată la evenimentul la care au fost aseară. Cătălin Vișănescu i-a făcut o declarație de dragoste artistei, scriind în dreptul imaginii “Iubirea vieții mele! ?❤️P.S.: mă topesc după tine, Beatrice Alexandra”. Ea a ales însă să pună doar un emoticon în formă de inimă roșie și să-l eticheteze.

Așa cum se poate observa în fotografie, cei doi soți s-au asortat, Cătălin Vișănescu alegând să poarte un sacou deschis la culoare, o nuanță apropiată de albul imaculat al rochiei lui Betty. La scurt timp după ce fiica lui Florin Salam a postat pe Instagram această poză, mesajele acide au început să curgă, iar ea a răspuns aproape tuturor celor care au criticat-o, dar și celor care au sfătuit-o.

Când una dintre fane a îndemnat-o să poarte ținute care să-i pună în valoare trupul, Betty Salam i-a spus: “Ștefania, eh, nu vreau! Când o femeie este perfectă și nu are niciun defect, atunci poate comenta și poate să jignească pe cine vrea… dar când nu-i… nu înțeleg de ce”, iar când cineva i-a recomandat un sutien fără bretele, artista a reacționat: “Serios? Sutien la rochia asta? Apăream la cei mai prost îmbrăcați… să nu mai spui asta”.

Desigur, cele mai multe mesaje au fost de apreciere, multe dintre susținătoare subliniind faptul tânăra artistă a născut de curând, își alăptează bebelușul și că e mult mai frumoasă în comparație cu vedetele care au exagerat cu operațiile estetice.

“Ești superbă de frumoasă… Dar, parcă totuși arată urât sânii fără sutien, că sunt prea lăsați în jos… Părerea mea… Acum dacă tu vezi că arată bine așa fără… E treaba ta… nu îmi place cum îți stă la sâni rochia…???”, “Ești ??Betty, multe ar dori să arate așa după naștere ??, multe nici pe sfert nu arată așa nici înainte și nici după naștere ??, sunt foarte rele doamnele de mai sus , s-au obișnuit să vadă la TV doar fete super tunate !”, “Foarte frumoasă și elegantă!Bravo, și felicitări pentru curajul tău”, “Frumoasă! Așa arată niște sâni naturali! Mie mi se pare foarte sexi așa! Nu și avea locul niciun sutien, de orice fel, strică tot”, “Așa e, nu îi asculta, Betty, abia ai născut și alăptezi, cum ar vrea să ai sânii, precum silicoanele ridicați!? O femeie când alăptează așa are sânii” sunt cinci dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Cei doi au devenit părinți pe 1 octombrie, iar fiul lor a primit numele Matthias Ștefan. Pe 28 august 2018, artista a împlinit 18 ani. Anul viitor, ea și Cătălin Vișănescu vor face nunta. Vă reamintim că fata celebrului artist a fost cerută de soţie pe 11 septembrie 2017 în aeroport, după ce s-a întors dintr-o vacanță în care a fost peste hotare.

Betty e fiica lui Florin Salam. Ea şi fratele său, Danny, s-au născut în urma mariajului manelistului cu prima lui soţie, cu Ştefania sau Fănica, aşa cum îi alinta prima soţie, care a fost răpusă de cancer pe 12 aprilie 2009. Mama lui Betty avea 27 de ani când a murit.