Aici locuia celebra actriță Aimee Iacobescu! A fost nevoită să stea într-un apartament înghesuit, alături de mama ei în vârstă! Uite cum arată locuința:

Drama actritei Aimee Iacobescu a impresionat lumea, dar nu multi s-au aratat dispusi sa-i ofere ajutorul. Un om cu suflet mare a vazut in ce conditii locuia actrita si i-a donat acesteia, cu acte in regula, suma de 3.000 de lei!

Presa a scris la vremea respectiva, despre drama actritei, nevoita sa locuiasca intr-un apartament inghesuit, alaturi de mama ei in varsta si sa se intretina amandoua dintr-o pensie insuficienta.

La prima vedere, actrita Aimee Iacobescu ar fi avut bani suficienti, poate mai multi decat alti pensionari, dar jumatate din ei se ducea lunar pe medicamente.

Aimee Iacobescu a declarat pentru CANCAN.ro ca a depus mai multe documente pentru acordarea unei indemnizatii care i s-ar cuveni dupa impresionanta cariera actoriceasca, iar veniturile sale ar creste, in cazul in care solictarea i s-ar aproba.

Sursa foto: cancan.ro

Asa cum se poate vedea, actrita locuia in conditii modeste, iar la loc de cinste in apartamentul sau stau bunurile “de suflet”, respectiv cartile din biblioteca, tablourile si bibelourile vechi, de portelean.

Sursa foto: cancan.ro

Actrița Aimee Iacobescu a murit, la vârsta de 71 de ani.

Actrița Aimee Iacobescu, cunoscută pentru rolul Domniței Ralu din seria „Haiducii” a murit. Artista ar fi suferit de cancer.

Aimee Iacobescu a murit, lăsând în urmă o adevărată moștenire culturală. În ultimii ani de zile, nu a mai fost atât de prezentă în public, cel mai probabil din cauza bolii care a măcinat-o.

„Nu mai știu când am vorbit ultima dată, dar aveam pentru ea o considerație și o iubire artistică. Problema asta a dispariției artiștilor, fiecare ne lasă mai săraci, mai triști”, a fost declarația lui Dorel Vișan, intrat în direct la Antena 3.

În vara anului trecut, actrița părea că se simte mai bine și a ajuns pe mâna stiliștilor care i-au transformat look-ul.